توضیحات کامل :

پاورپوینت نظریه روان زیست شناختی شخصیت جفری گری در 31 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی

 

 

فهرست مطالب

مقدمه

چکیدهای از نظریه ی آیزنک

انگیزش خوشایند و انگیزش آزارنده و مکانیزمهای مغزی پاداش و تنبیه

سیستمهای مغزی رفتاری

توصیف سیستمها

نتیجه گیری

 

بخشی از متن

مقدمه

در سال های اخیر رویکردهای روان- زیست شناختی در شخصیت، رشد و تحول فزآینده ای داشته اند. بخشی از آن به دلیل ابداع تکنولوژی مانند انواع تصویر برداری های مغزی و بخشی دیگر به دلیل پیدایش توافق عمومی محققان در توجه به فرایند های زیستی به عنوان زیرینای شخصیت می باشد.

هانس آیزنک وجفری گری در میان نخستین پیشگامان فرضیه صفات شخصیت، چشم انداز تازه‏ای از تفاوت های فردی در این حیطه از کارکرد مغز ارائه دادند. هردو نظریه پرداز با این فرض آغاز کردند که ما می توانیم فرایند های مغزی را توسط معانی ساده ‏شد ه‏ای از مفهوم سیستم عصبی مشخص کنیم زیرا این مفاهیم مدارهای کلیدی مرتبط با شخصیت و رفتار را در بر دارند و در این میان نظریه صفت مبتنی بر تحلیل عاملی دیدگاه ‏روان-زیست شناختی آیزنک حمایت بین المللی گسترده ‏ای دریافت کرد و شدیداً مورد حمایت تجربی قرارگرفت .الگوی سه عاملی شامل برونگردی، روان آزرده ‏گرایی و روان گسسته گرائی است.

چکیده ای از نظریه ی آیزنک

 بر طبق نظریه آیزنک بعد شخصیتی روان آزرده گرائی با بعد درونگردی متعامد است.افرادی که نمره بالایی در مقیاس برونگردی می گیرند(برون گراها) عموماً معاشرتی، خونگرم، اجتماعی، فعال و خوشبین هستند، در حالی که آنهایی که نمره ای پایین در این بعد می گیرند (درون گراها) ساکت، غیر اجتماعی، منفعل و مراقب هستند.